Sektörde Önemli Bir Firma Erbey Asansör



     Erbey Asansör 20 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren asansör kabinleri konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz;
     Erbey Makine Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti; Yük Asansörü İmalatı, Hastane Asansörü İmalatı,  Yolcu   Asansörü İmalatı ve Asansör Kabin İmalatı ve Kasnak İmalatı işini yapmaktadır.
Hizmetlerimiz NPU Kesimi,  Paslanmaz Sac Kesimi, Paslanmaz Sac Levha Satışı,  Paslanmaz Sac Kıvırma, Asansör Motor Tamiri, Kasnak ve Dişli Değişimi ve Kasnak Tornalama  operasyonlarını da kapsamaktadır.

       Bursa’da üretim yapan firmamız yurt içinde tüm illere hizmet vermiş, yurt dışında iseAmerika,    Finlandiya, Fransa ve Özbekistan’a asansör kabin ihracatı yapmıştır.
Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede dokum sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
        Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Erbey Asansör, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Faruk Erbey Erbey Mak. San. ve Tic Ltd. Sti.
Beşevler Mah. K.Sanayi Sitesi  28.Blok  No:51
Tel: 0224 441 05 52
e-mail :  erbeyasansorr@gmail.com
web    :  https://www.erbeyasansor.com-http://www.erbeymakina.com.tr

Daha yeni Daha eski